Återförsäljarmöte hos MicroStep

Den 25-27 april 2017 samlades MicroSteps återförsäljare och dotterbolag från hela världen för ett tredagars möte.

65 representanter från MicroSteps återförsäljare runt om i världen närvarade, bland annat representanter från MicroSteps dotterbolag i USA, Kanada, Kina, Spanien och Tyskland.

MicroStep har nu levererat över 2300 maskiner till 55 länder. Över 500 av dessa maskiner är utrustade med MicroSteps överlägsna 3D Rotator för fasskärning. Det kan inte finnas något tvivel om att MicroStep är världsledande inom området fasskärning!

176 maskiner har levererats med borrenhet. 310 maskiner med rör-/profilskärning. Över 100 MSF fiberlasrar har levererats nu! Den största med skärbord på 41 x 3 m!

Efter ett heltäckande informationsprogram med många presentationer och utbyte av erfarenheter bar det av till Elesko Restaurant & Wine Bar där vi fick en enastående middag med vinprovning och rundtur i vintillverkningen.

Den sista dagen var det lite mer action där vi fick se bland annat MicroSteps flaggskepp MG utrustad med ABP-scanner (Additional Bevel Process) fasskära i ett redan skuret ämne med Hypertherms nya XPR 300 plasma, efter att ABP-scannern scannat in ämnet.

Därefter gick vi vidare till MicroSteps labb för skärning av rör-och profil. Där förevisades simulerad skärning med markering med plasma i en H-balk med MicroSteps revolutionerande ProfileCut som med sin flexibilitet att kunna användas för skärning i balk, rör, plåt och kupoler torde vara varje byggsmeds våta dröm.

Vi fick även en fin demonstration av skärning i rör med PipeCut, som klarar av både runda rör och andra typer av hålprofil.

Därefter presenterade MicroStep två nya instegsmodeller för mindre verkstäder och enklare produktion, PL Compact och en ny version av EasyCut.

Sist men inte minst har vi en liten video på simulerad fasskärning med fiberlaser i MicroSteps MSF med Highyag BIMO FSC huvud.

Med allt detta kan vi bara en gång för alla fastställa att MicroStep är världsmästare på skärautomation. Ingen annan kan matcha MicroSteps kompetens inom avancerad skärning med laser, plasma, vatten och gas och deras breda spektrum av produkter.

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.