Stora ordrar och mässa – hektiskt 1:a halvår för PNP Teknik AB

Elmia Svets 2018 närmar sig!

Förberedelserna för årets 1:a stora händelse – Elmia Svets 2018 15-18 maj är i full gång. Vi kommer att ha en 60 m2 stor monter i A-hallen, monternummer A06:24 där vi kommer att visa avancerad skärning med 5-axligt plasmahuvud och Hypertherms nya XPR300 plasma i kombination med borrning och gängning samt rör- och profilskärning. Inträdesbiljetter finns här.

Därtill kommer vi att visa ett urval av sortimentet av Parkers svetsbrännare, samt Kemper filterutsug, Tecnomec plasmaskärutrustningar och Jasic Svetsmaskiner. Mm, mm.

1:a avgradningsmaskinen från Arku såld!

Vi har nu fått order på den första avgradningsmaskinen EdgeBreaker 4000 Plus får tyska Arku. Maskinen skall leveras under sommarsemestrarna till köparen. EdgeBreaker är en unik maskin med effektiv avgradning och kantrundning med dubbelsidig bearbetning av kanterna.

Ytterligare en avancerad Microstep skärmaskin till Sverige!

Vi har under mars månad fått order på en MicroStep CombiCut med skärbord 3×16 m. Skärmaskinen är utrustad med 5-axligt huvud med oändlig rotation samt MicroSteps unika och patenterade kalibreringssystem för brännargeometrin, ACTG (Automatic Calibration of Torch Geometry). Plasmasystemet är ett Kjellberg 400 A finplasmasystem med deras revolutionerande tystgående skärteknik SilentCut. Maskinen är dessutom utrustad med ett inkjet-huvud för markering av detaljer. Skärbordet är ett självtömmande Slagger-bord från tyska Kemper. Maskinen kommer att installeras i juli månad.Allt sammantaget kan vi konstatera att semestern får vi ta ett annat år. Vi ses i Jönköping i maj om inte förr!

 

Det här inlägget postades i Kjellberg, Plasma och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.