PNP blir svensk agent för Parker Torchology

PNP Teknik AB kan nu stolt presentera vårt partnerskap med holländska Parker Torchology B.V.

Parker Torchology är en av de ledande tillverkarna i världen inom brännare till svetsmaskiner och tillverkar åt många stora välkända märken bland svetsmaskintillverkarna. Parker är deras varumärke för ersättningbrännare. Med en aggressiv prisbild och en hög kvalitet i kombination med en enastående servicenivå med snabba leveranser och kundnära relationer har PNP och Parker som mål att tillsammans bli en av de största aktörerna på svensk marknad.

Vi kommer nu framöver att bygga ut hemsidan pnpteknik.se med de nya produkterna och komplettera upp med komplett produktinformation. Under tiden finns fullständig information på Parkers hemsida.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.