PNP är först igen!

Bland världens första leverantörer kan PNP Teknik AB och dess partner MicroStep Spol. s r.o. erbjuda Hypertherms nya revolutionerande plasma XPR 300 som kommer att ersätta HPR-serien. MicroStep är en av endast två tillverkare av CNC-styrda skärmaskiner som fått tillfälle att under ett par månader tillsammans med Hypertherm implementera XPR-systemets nya funktioner i CNC-systemet för fullständig integration och fullt utnyttjande av ny teknologi. Redan idag kan vi alltså bland de första i Sverige sätta XPR-systemets fulla potential i händerna på kunden.
Några highlights beträffande nya XPR300:

  • XPR tar Hypertherms världskända skärprestanda HyDefinition® till nya nivåer med nya generationen, X-Definition, med förbättrade processer för olegerat stål, rostfritt och aluminium.
  • XPR finns med tre olika gaskonsoler beroende på applikation; Core™, Vented Water Injection™ (VWI) och OptiMix™.
  • Förbättrad brännargeometri med en vinkel på endast 38° i brännarspetsen för förbättrad fasskärning.
  • Arc Response Technology™ känner av om t ex elektroden håller på att ta slut och stoppar processen innan något händer som potentiellt kan skada brännaren.
PNP Teknik AB är generalagent för MicroStep Spol. s r.o. i Sverige och har mångårig erfarenhet av MicroSteps produkter. MicroStep har sedan starten 1992 sålt över 2000 skärmaskiner och räknas idag till en av Europas största tillverkare av CNC-styrda skärmaskiner. I produktprogrammet finns såväl fiberlaser- som plasma-, vatten- och gasskärmaskiner.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.