MicroStep MasterCut Compact – prisvärd finplasma

MasterCut Compact, eller Eco Plus som våra kollegor i Tyskland har valt att kalla den, är den optimala maskinen för enklare skärning med finplasma. Den kan bland annat utrustas med gasbrännare och MicroSteps utmärkta 3d-bevel-aggregat för fasskärning tillsammans med den patenterade och unika kalibreringsenheten ACTG (Automatic Calibration of Torch Geometry). Det unika med ACTG är att den inte bara mäter brännarens position i hållaren. Den kompenserar även för dess position med maskinrörelsen. Detta till skillnad från konkurrerande system vilka endast mäter och berättar för operatören hur manuell justering ska göras.

MasterCut Compact har en oslagbar rörelsedynamik, tack vare en noggrant avvägd mekanisk konstruktion i harmoni med den senaste servotekniken och ett utmärkt styrsystem. Besök en fackmässa där t ex Kjellberg ställer ut. Kjellberg är Europas största tillverkare av finplasmasystem och levererar sina strömkällor till MicroStep. Sannolikheten är hög att man har sina bästa finplasmasystem i en MasterCut Compact i montern, eftersom denna maskin ger överlägsen snittkvalitet jämfört med konkurrerande maskiner, som må se snarlika ut på pappret men uppför sig mindre bra i jämförelse.

MicroSteps styrsystem anses vara ett världens mest lättanvända, samtidigt som det är ett av världens mest avancerade. I och med att man skriver all mjukvara själva har man fullständig kontroll och kan kundanpassa funktioner där så behövs.

MasterCut Compact finns i bredd 1,5 och 2 m och längd 3, 4 och 6 m.

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.