Ren luft ger friska medarbetare

Kempers nya revolutionerande AirWatch ger kontroll på luftkvaliteten i verkstaden.

img_6585

Många moderna processer i en svetsverkstad ger idag mängder partiklar som ligger långt under gränsvärdena för vad som är lämpligt att andas in. Problemet är att det är sanning i modifikation. Partiklarna är ofta fler, men mindre. Ofta är en stor andel av partiklarna så små att de kan passera lungornas alveoler och ta sig ut i blodet.

Airwatch mäter mängden partiklar i luften och ger via en app information i realtid om mängden partiklar i antal och mikrogram per kubikmeter, samt historik. Detta ger unika möjligheter att spåra källor till luftföroreningar och visar att man värnar om medarbetarnas hälsa.

img_6588

Kemper AirWatch kan även användas till att styra ett Kemper CleanAir Tower för att ta hand om partiklar när koncentrationen blir för hög.

Kontakta oss för mer information!

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.