Järnet ska smidas medan det är varmt

Så här veckorna efter Elmia Svets med många nya kontakter att följa upp så börjar insikten om att det snart är semester infinna sig. Dvs, det börjar bli bråttom. Järnet ska smidas medan det är varmt. Vi har ju dessutom hunnit med att installera och ta en fiberlaser i drift. Otaliga besök hos potentiella kunder har genomförts de senaste veckorna. Bilen klagar på att det är dags för service. De verkar ha lika lugnt på bilverkstaden som hos oss för det var en månads väntetid. Den kommer nog att ha rullat ett par hundra mil till innan det äntligen är dags att rulla in på verkstaden om en vecka. Midsommar är en vecka bort och just precis bokade jag in en underhållsservice på en MicroStep-maskin hos en kund i slutet på september. Ja, då är det väl bara att fundera på vad man köpa för julklappar.

IMG_5246

En bild från vår monter på Elmia Svets i maj. MicroStep MG med fasskärning, rörskärning, scanner och borrning/gängning.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.