Nu riktar vi in oss på riktning

PNP Teknik AB kan nu även erbjuda ett brett program av riktningsmaskiner från tyska Kohler.

Screen Shot 2015-10-22 at 14.59.57

Kohler har över 60 års erfarenhet av riktningsteknik och har unik kompetens på området. Med den nya Peak Performer erbjuder vi oslagbar mångsidighet och kvalitet i ett mycket lättskött paket. Jämfört med konkurrenterna kan man spara upp till 200 000 kronor i underhåll.

Screen Shot 2015-10-22 at 15.00.16

Varför behövs detaljer riktas?

En detalj som inte är plan är svår att montera ihop med övriga detaljer i en konstruktion. Men, även om en detalj är rak från början kan det finnas inre spänningar i den, och det kan gör att den böjer sig eller skruvar sig vid efterföljande operationer som stansning, svetsning etc. Därför kan det vara en stor fördel med att rikta även en till synes rak detalj.

Kontakta oss för mer information!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.