Söker du en partner?

Nej, detta är inte datingsite. Men vi blir gärna er partner när det gäller mekaniserad skärning, bockning, avgradning mm.

Vi ser oss inte bara som en leverantör som säljer en produkt, tar betalt och sen drar vidare. En investering i till exempel en skärmaskin är starten på ett partnerskap. Hur många gånger har vi inte besökt kunder som investerat stora pengar i utrustning som inte presterar det som är utlovat? En CNC-styrd skärmaskin är ofta en mycket komplex maskin som kräver mycket av operatören, och som i gengäld ger mycket tillbaka. Moderna maskiner som fasskär, borrar, gängar, skär rör och profiler mm är inga ”över-disk-produkter”. Med rätt support kan maskinen bli en kassako för dess ägare. Man kan konkurrera med att kunna utföra jobb som ingen annan kan. Snabbt, effektivt och med rätt kvalitet. Om kunden blir lämnad i sticket blir maskinen ofta ett pengaslukande svart hål som inte gör någon människa glad.

X-Metall Innertkirchen AG i Schweiz med deras senaste investering

X-Metall Innertkirchen AG i Schweiz med deras senaste investering

Våra kunder är inte bara våra kunder. Vi vill inte bara vara en leverantör. Vi vill ha partners. Vi är inte här för att sälja. Vi är här för att leverera. Tillsammans skapar vi mervärden och ser till att våra partners kan erbjuda rätt kvalitet till rätt pris till deras kunder i sin tur. Det som vi levererar ska vara lätt och roligt att arbeta med, ha en hög tillgänglighet och kunna generera inkomster för våra partner.
Vi tänker ett steg längre, jobbar lite hårdare och ställer lite högre krav bakåt i kedjan. Våra tekniker jobbar inte med problem utan med lösningar. Vi säljer inte produkter. Vi levererar lösningar.

Exempel på vad X-Metalls lösning kan prestera

Exempel på vad X-Metalls lösning kan prestera

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.