Tack, Svetsen

IMG_1018.JPG

Idag fick jag tidningen Svetsen i brevlådan. Ivrigt bläddrade jag genom den för att se var annonsen vi hade bokat hade hamnat. Jag letade två gånger. En kvartssida. Ganska svart med lite gult. En Elkraft-svets i ena hörnet. Hittade den inte. Däremot såg jag till min stora förvåning att höstens annons för vinterkampanjen på MicroStep CNC-styrd finplasma återuppstått. Med slutdatum för 2,5 månad sedan.

Nåja. Vi är inte de som är de. Lagt kort ligger. Vill någon köpa en 3×1,5 m MicroStep MasterCut Compact med Hypertherm HPR 130 XD för 795 000:- så är det helt ok, men inte i kombination med den 3-åriga garantin som vi annars bjuder på för tillfället. Extra garanti går givetvis att lösa mot ett mindre tillägg.

Nu ska vi ha ett allvarligt samtal med annonssäljarna på Svetsen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.