Elkraft växer

Screen Shot 2014-07-21 at 14.01.55

I skrivande stund är hundratals svetsmaskiner på väg till Elkrafts distributionscentral i Hamburg från Jasic Technologys 4 fabriker i Shenzhen. I denna last kommer de lite större svetsmaskinerna. Man tog in framförallt de mindre bärbara svetsmaskinerna i första lasten, som till exempel den lilla pinnsvetsen PRO ARC 160 och MIG/MMA-maskinen EasyMIG 200. Dessa har sålt över förväntan runt om i Europa. Antalet återförsäljare växer konstant och kundernas omdöme har hittills varit uteslutande positivt.

Nu kommer det tunga artilleriet. Maskiner som MIG 350 och 500 och digitala TIG AC/DC 200 och 315 är på väg in för vidare distribution till hugade spekulanter. Givetvis är maskinerna ackompanjerade av Elkrafts 5-åriga garanti. Kontakta oss för en demonstration!

Elkraft levererar givetvis även MIG- och TIG-brännare passande de flesta svetsmaskiner på marknaden. PNP Teknik AB har dem på lager!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *