Ställa ut på mässa är hårt arbete. Och pizza

I höstas gick mässan EuroBlech av stapeln för typ femtioelfte gången. EuroBlech är en av världens största mässor för plåtbearbetning. EuroBlech 2014 var den första mässan där Elkraft hade en egen monter. Tyvärr fick man inte den storlek och placering man helst hade velat ha, men med tanke på att mässan var fullbokad redan när bolaget Elkraft grundades får man vara vara nöjd med vad man fick.
Att ställa ut på mässa är hårt arbete. Man bygger monter ett par dagar innan det börjar från arla morgon till sent på kvällen eller till och med arla morgon. Sen ska man polera upp försäljar-smajlet och klara sig genom dagen i en arbetsmiljö som faktiskt är ganska usel. Dålig luft, varmt och en massa oljud. Har man tur är det någon som masar sig iväg och ordnar lite pizza.
EuroBlech 2014 gick bra. Alla i gänget överlevde och eftersom Elkraft ordnade ordnade med trevliga aktiviteter om kvällarna så minns vi mässan som en mycket trevlig vecka i gott sällskap.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *