Elkraft skapar värde istället för skrot

IMG_0999

Vi som ställer ut på mässor där det demonstreras svetsmaskiner ser det varje dag. När klockan närmar sig stängningsdags läggs skrotet på hög i gången utanför montern för vidare transport ut till avfallsbehållaren för metall. Hundratals hopsvetsade plåtbitar av olika slag. Men inte hos Elkraft. Hos Elkraft skapas värde. I samarbete med SwiftCut tillverkades ett stort antal små bordsgrillar, där ingående detaljer skars ut hos SwiftCut för att sedan svetsas ihop av Elkraft. Grillen fick man hämta gratis hos Elkraft i utbyte mot en bild, varefter gallret fanns att hämta hos SwiftCut. På så vis gick inte en enda liten plåtbit till spillo hos Elkraft. Undertecknad har givetvis säkrat ett exemplar. Korven blev utsökt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *