Säker arbetsmiljö med Kemper

Kemper MiniFil xmaxifil_mit_schatten.png.pagespeed.ic.PX_8qMP5zn

 

Mobila utsug med Safe Change-filter

Ni vet hur det är, filtret är fullt och det är inget flås i utsuget längre. Man öppnar luckan för att ta ur det gamla filtret och ut rasar en massa damm. Med lite otur virvlar dammet rakt upp i ansiktet. På 10 sekunder andas man in lika mycket partiklar som genereras av flera timmars svetsning.

Kemper har nu utvecklat ett system för att byta filter utan kontaminering – Safe Change. I korthet fungerar det så att filtret öppnas utan risk för att damm virvlar upp, varefter filterkassetten försluts och en ny kan monteras. Bytet sker snabbt och enkelt med några handgrepp. Kempers nya filtersystem kan ta hand om 2-3 gånger så mycket damm som konventionella filterkassetter.
Safe Change är standard på MiniFil, MaxiFil och CleanAir Tower.

Läs mer.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *