Ren luft i verkstan – enkelt, ekonomiskt och flexibelt!

Kemper CleanAir Tower renar arbetsmiljön.

IMG_0877

Kempers nya produkt CleanAir Tower är unik i sitt slag. Så enkel, så effektiv och så ekonomisk och dessutom flexibel. Den placeras i verkstan, ansluts med en standard 16A 3-fas handske, tryckluft på snabbkoppling och sedan är den igång. Den suger in smutsig luft i toppen runt 360° och blåser ut renad luft i botten. Inuti sitter ett filter med högsta filterklassning som är självrengörande. Dammet landar i en behållare som byts ut när den är full, utan att damm riskerar att virvla upp vid tömning.

Kontakta oss för mer information.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ren luft i verkstan – enkelt, ekonomiskt och flexibelt!

  1. Jochen skriver:

    Very Nice!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *