Investera i trygghet!

Just nu extra tryggt att investera i MicroStep styrd skärmaskin!

mastercut

 

Investera i en MicroStep skärmaskin före 30 april och få garanti i 36 månader eller 6000 timmar.*

Just nu är det extra tryggt att investera i en CNC-styrd skärmaskin från MicroStep. Lägg en beställning senast den 30 april 2015 så bjuder PNP Teknik AB på 36 månaders/6000 timmars garanti från MicroStep. Normal kostnad för 36 månaders garanti är 5% av grundpriset. 

MicroStep är en av Europas ledande tillverkare av CNC-styrda skärmaskiner för termisk skärning och har huvudkontor i Bratislava. Sedan starten 1992 har man levererat över 2000 maskiner för plasma-, gas-, laser- och vattenskärning.

MicroStep är världsledande på teknologi för fasskärning med bland annat möjlighet att scanna in skurna ämnen med laser och utföra fasskärning på ämnen. Patenterat unikt kalibreringssystem för fasskärhuvud ger oslagbar kvalitet i skärningen och minskar tid för stillestånd. Fjärrdiagnostik och -service är standard.

Garantin utfärdas av MicroStep spol. s r.o. och träder i kraft efter godkänt övertagande hos kund. Erbjudandet gäller gas- och plasmaskärmaskiner i sin helhet och i begränsad omfattning på laser- och vattenskärmaskiner.

Vi har förmågan, kompetensen och resurserna att hålla er investering igång, så när det gäller er nästa investering i en CNC-styrd skärmaskin, kontakta oss på 072-55 66 900 eller info@pnpteknik.se.

*Det som inträffar först.

När det gäller finansiering har PNP Teknik AB FFF – Fantastiskt Flexibel Finansiering!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *